Om oss

Byggadministration Harald Olsson AB är ett konsultbolag som med gedigen erfarenhet och ständig utveckling av vårt arbetssätt leder projekt genom byggprocessen.

Exempel på vanliga projekt är sjukhus, kontor, lager och logistik, bostäder, industrier, köpcentra samt utbildnings- och forskningslokaler. Våra kunder finns både i privat näringsliv och offentlig verksamhet. Vi har gjort ett strategiskt val att avseende projektledning, enbart arbeta för byggherrar (juridiska personer). Vi har därmed valt att inte arbeta åt entreprenörer p g a risk för jävssituationer och i normalfallet utför vi ej arbeten åt konsumenter.

Merparten av våra ingenjörer är certifierade kontrollansvariga enligt PBL samt har utbildning inom BAS-P/U. Vi har även certifierade entreprenadbesiktningsmän samt därutöver specialistkompetens inom mark och anläggning, tak och fasad. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Skåne med omnejd och vi har kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. På huvudkontoret i Malmö, delar vi lokalen tillsammans med systerbolagen CAD Studion AB och Eladministration Turesson & Olsson AB.

Nyfiken på vår vardag?

Följ våra senaste nyheter och se vad vi har på gång genom LinkedIn.

Följ oss på Linkedin
Linkedin Icon