Jobba hos oss

För ett familjeföretag som har funnits sedan 1968 är långsiktighet ett naturligt förhållningssätt i allt vi gör. Vi satsar därför långsiktigt på våra medarbetare och vill anställa personer som delar vår värdegrund. Vi tror på drivkraften hos varje människa och vill att den ska hjälpa bolaget att utvecklas även framöver.

Vi växer i en jämn och kontrollerad takt och är därför nästan alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare. Under Lediga jobb listas tänkbara tjänster och även om vi inte skulle ha ett behov just i stunden, håller vi gärna kontakten tills så blir fallet.

Gemensamt för samtliga tjänster är att vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du är drivande, arbetar proaktivt och strukturerat samt är bra på att få med dig andra människor. Vidare brinner du för att utveckla både dig själv och dina projekt. Jobben kräver ingenjörsutbildning: civil-, mellan- eller byggnadsingenjör, alternativt mångårig branscherfarenhet.

En del av vårt långsiktiga arbete är vår satsning på studenter. För oss är det viktigt att ge ungdomar chansen att komma ut i branschen och hitta sin plats i den. Det är en del i vår strävan att utveckla branschen, men också oss själva. Läs mer under Student för att se vad vi kan erbjuda.

Nyfiken på vår vardag?

Följ våra senaste nyheter och se vad vi har på gång genom LinkedIn.

Följ oss på Linkedin
Linkedin Icon