Lediga jobb

Nedan listas tänkbara roller inom bolaget. Ansökan sker genom att skicka in CV och ett personligt brev till oss där du anger varför du söker rollen och varför du söker dig till just oss. Ansökan skickas till VD Marcus Chavéus som också finns tillgänglig för att svara på eventuella frågor om tjänsterna.

Byggprojektledare

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande men det handlar om att driva projektet framåt samt att med planering och proaktivitet lägga grunden till ett framgångsrikt projekt.

Det är lämpligt att du idag har en liknande eller närliggande roll som konsult, entreprenör eller beställare inom området. Hög kännedom om entreprenadjuridik, god språkhantering och givetvis även kunskaper inom byggteknik är en god grund inför rollen hos oss.

Ansök här

Biträdande byggprojektledare

Utmaningarna och arbetsuppgifterna är av samma art som för byggprojektledare. Men eftersom du har ringa arbetslivserfarenhet inom rollen, blir ditt jobb att biträda och assistera byggprojektledaren. Arbetar du strukturerat får du snart ta ökat ansvar och får med tiden chans att driva egna projekt.

Ansök här

Besiktningsförrättare

Som besiktningsförrättare hos oss arbetar du med stor självständighet ute i projekten, men med många kunniga kollegor på kontoret att resonera med. Arbetsuppgifterna innefattar oftast att hålla ihop en besiktningsgrupp samt förrättning av besiktningar i dess olika former, därutöver granskning av ritningar.

För att bemästra rollen krävs att man är noggrann och saklig. Stor självständighet och god kommunikationsförmåga är andra viktiga egenskaper. Gedigen kunskap om gällande byggregler och entreprenadjuridik är viktigt. Tidigare erfarenhet som besiktningsförrättare/besiktningsman är givetvis att föredra, men inget krav. En bakgrund från entreprenörsledet är meriterande, ytterligare erfarenhet från konsultledet likaså.

Ansök här

Markprojektledare

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande men handlar om att driva projektet framåt samt att med planering och proaktivitet lägga grunden till ett framgångsrikt projekt.

Vi tror att du idag har en liknande eller närliggande roll som konsult, entreprenör eller beställare inom mark - och anläggning. Hög kännedom om entreprenadjuridik, god språkhantering och givetvis även kunskaper inom mark- och anläggning är en god grund inför rollen hos oss.

Ansök här

Kontakt

Marcus Chavéus3

Marcus Chavéus

Byggprojektledare, VD