Vi expanderar och söker personal

Är du vår nya Projektledare?

Som projektledare på Byggadministration har du en drivande roll i att föra byggprojekt genom dess olika skeden. Arbetsuppgifterna är varierande men handlar i stort om att driva projektet mot uppställda mål avseende ekonomi, tid och kvalitet. Detta kan i projektens initiala skeden innefatta genomförande av förstudier och program, framtagande av kalkyler och tidplaner samt ansvara för projektering och upphandling. Under produktionen kan det handla om ekonomiuppföljning, kontroller, ansvara för byggmöten, hantera eventuella ändringar och att initiera besiktningar. Du arbetar med ett helhetsperspektiv i byggprocessens alla delar och tillser att kompetens och erfarenheter överförs mellan olika skeden.

Vi tror att du idag har en roll som platschef, beställare, konsult eller liknande och har relevant akademisk bakgrund. Du är drivande, arbetar proaktivt och strukturerat samt är bra på att få med dig andra människor. Vidare brinner du för att utveckla både dig själv och dina projekt.

CV och personligt brev skickas till Thomas Liljenberg (thomas.liljenberg@hoab.com 040-690 03 04), som även besvarar eventuella frågor.

Byggadministration Harald Olsson AB är ett konsultbolag med inriktning mot byggprojektledning och entreprenadbesiktningar. Vi leder, styr och administrerar byggprojekt i Skåne, från tidig idé till slutligt överlämnande.
Våra kunder är välkända bolag inom både den privata respektive offentliga sektorn med projekt inom sjukvård, bostäder, skolor och kontor m.m.
Våra medarbetare är sedan starten 1968 vår främsta tillgång. Därför arbetar vi aktivt med utveckling av den enskilda medarbetaren och även vårt företagsgemensamma arbetssätt. Vi är drygt 30 medarbetare på vårt kontor i Malmö och omsätter ca 50 MSEK.


Nyhetsarkiv