BYGGINFO I STOR STIL

Bara någon dag innan travvärldens mest prestigefyllda tävling – Hugo Åbergs Memorial den 28 juli – drog igång, fick en av Jägersros gamla publikbyggnader en ny uppgift. Den numera oanvända byggnaden fick med sin storslagna yta agera medbärare av budskapet om uppförandet av ett nytt och ledande hästcenter i Europa. Och inte minst, vilka företag som tillsammans med Skånska Travsällskapet just nu står för det inledande planeringsarbetet.
Noterbart är att tre av företagen – Byggadministration Harald Olsson AB, CAD Studion AB och Eladministration Turesson & Olsson AB – ingår i Malmöbaserade HOAB Gruppen.

Den närmare trehundra kvadratmeter stora fasadvepan missas inte av någon och torde med sin storlek sakna motsvarighet i Malmö med omnejd (åtminstone för närvarande). Inte heller vepans budskap lär undgå de tusentals och åter tusentals människor som varje dag rör sig i området… Det vill säga att nu ska det byggas ett nytt Jägersro och vill man följa arbetet så gör man det på www.jagersrohastcenter.se Det gäller för övrigt alla som läser det här och vill hålla sig uppdaterade om ett grandiost och unikt projekt.

Nyhetsarkiv