Är du vår nya byggprojektledare?

Vi söker en byggprojektledare med tidigare erfarenhet från någon eller några av byggprocessens delar.

Din arbetslivserfarenhet kan exempelvis vara i rollen som byggprojektledare, platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör, byggnadsinspektör, projektör eller liknande. Därutöver ser vi gärna att du har relevant akademisk bakgrund och att du brinner för att utveckla både dig själv och dina projekt.

 

Som projektledare på Byggadministration har du en ledande roll i att föra byggprojekt genom dess olika skeden. Arbetsuppgifterna är varierande men handlar i stort om att driva projektet mot uppställda mål avseende ekonomi, tid och kvalitet. Detta kan i projektens initiala skeden innefatta genomförande av förstudier och program, framtagande av kalkyler och tidplaner samt ansvara för projektering och upphandling. Under produktionen kan det handla om ekonomiuppföljning, kontroller, ansvara för byggmöten, hantera eventuella ändringar och att initiera besiktningar. Du arbetar med ett helhetsperspektiv i byggprocessens alla delar och tillser att kompetens och erfarenheter överförs mellan olika skeden.

Tjänsten enligt ovan utgår från vårt kontor i Malmö. Vi har även ett nytt kontor i Helsingborg under uppstart, därför finns även möjlighet att framöver sitta där, om så önskas.

CV och personligt brev skickas till Thomas Liljenberg (thomas.liljenberg@hoab.com 040-690 03 04), som även besvarar eventuella frågor. Läs mer om oss på www.byggadministration.com.

 

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt.



Byggadministration Harald Olsson AB är ett konsultbolag med inriktning mot byggprojektledning och entreprenadbesiktningar. Vi leder, styr och administrerar byggprojekt i Skåne, från tidig idé till slutligt överlämnande. 
Våra kunder är välkända bolag inom både den privata respektive offentliga sektorn med projekt inom sjukvård, bostäder, skolor och kontor m.m.
Våra medarbetare är sedan starten 1968 vår främsta tillgång. Därför arbetar vi aktivt med utveckling av den enskilda medarbetaren och även vårt företagsgemensamma arbetssätt. Vi är drygt 30 medarbetare på vårt kontor i Malmö och omsätter ca 55 MSEK.

Nyhetsarkiv