Nyhetsarkiv

Publicerad

Nya Sjukhusområdet Malmö – Vårdbyggnad 35 och 36

Schakt och gjutning av skyddsbetong pågår för byggnad 36 som kommer att innehålla vårdavdelningar, operation, sterilteknisk enhet och vårdmottagningar.

Samtidigt pågår stomresning för byggnad 35 som kommer att inrymma vårdavdelningar, operation, IVA och vårdmottagningar.

Läs...

Publicerad

Röda skolan

Byggadministration har hjälpt SVEDAB Exploaterings AB med upprustningen av Röda skolan i Svedala. Floraparkens förskola har nu flyttat in i fastigheten som numera rymmer sex avdelningar med förskolebarn och ett mottagningskök med tillhörande matsal.

Läs mer om projektet här.

Publicerad

VISIONEN AV EUROPAS LEDANDE HÄSTCENTER

I Malmö planerar anrika Jägersro just nu byggandet av en ny anläggning som ska tillhöra det absoluta toppskiktet bland världens travbanor. Tillsammans med Byggadministration Harald Olsson AB vill Skånska Travsällskapet skapa ett hästcenter där underhållning och nya spännande...

Publicerad

Projektledardagen 2019

I samband med Branschdagen på LTH vann Angelica Grönvall vår tävling Projektledardagen.

Vinnaren får följa med oss som projektledare under en arbetsdag. Förra veckan var det dags och Angelica fick följa med oss både på kontoret och på en arbetsplats.

Vi tackar Angelica och de...

Publicerad

Källan skola och förskola, Ystad

I samverkansprojektet Källan byggs en skola och förskola med det övergripande projektmålet ”Vi har barnens bästa som ledstjärna”.

Det första som byggdes var en utsiktplatå för att barnen ska få möjlighet att följa bygget. Utsiktsplatån är tillgänglihetsanpassad med ramp och har...

Publicerad

Branschdagen 2019

Byggadministration Harald Olsson AB medverkade även i år på Branschdagen på LTH. Vi tackar arrangörerna och alla studenter för en givande dag. För alla studenter i årskurs 3; glöm inte att ansöka till Byggtalang senast den 1 mars. 

 

Byggtalang

Publicerad

Davida

En unik bild från Davidaprojektet i övergången mellan det avslutade rivningsarbetet och ombyggnaden till atrium, navet för arbetsförmedlingens kontor.

Bild tagen av Anton Badman, Byggadministration Harald Olsson AB.