Nyhetsarkiv

Publicerad

Källan skola och förskola, Ystad

I samverkansprojektet Källan byggs en skola och förskola med det övergripande projektmålet ”Vi har barnens bästa som ledstjärna”.

Det första som byggdes var en utsiktplatå för att barnen ska få möjlighet att följa bygget. Utsiktsplatån är tillgänglihetsanpassad med ramp och har...

Publicerad

Branschdagen 2019

Byggadministration Harald Olsson AB medverkade även i år på Branschdagen på LTH. Vi tackar arrangörerna och alla studenter för en givande dag. För alla studenter i årskurs 3; glöm inte att ansöka till Byggtalang senast den 1 mars. 

 

Byggtalang

Publicerad

Davida

En unik bild från Davidaprojektet i övergången mellan det avslutade rivningsarbetet och ombyggnaden till atrium, navet för arbetsförmedlingens kontor.

Bild tagen av Anton Badman, Byggadministration Harald Olsson AB.

Publicerad

Årets julgåva 2018

Vi tackar våra kunder och leverantörer för det gångna året genom att skänka en julgåva till Läkare Utan gränser och WaterAid.

 

 

Publicerad

Byggadministration stöttar Läxhjälpen

Byggadministration Harald Olsson AB firar 50-årsjubileum genom att gå in som partner till Stiftelsen Läxhjälpen. Genom att ekonomiskt stötta Läxhjälpen avlönas högskolestudenter för att ge regelbunden och gratis läxhjälp till högstadieelever med svaga betyg, i socioekonomiskt...